PALVELUT

Saunassa on puku- ja pesuhuoneet miehille ja naisille sekä yhteinen sauna ja avanto kaikille. Pukuhuoneisiin voi jättää vaatteet, ja lukollisiin lokeroihin voi laittaa arvotavarat. Pukuhuoneissa on hiustenkuivaajat yhteiseen käyttöön. Pesuhuoneissa on suihkut sekä järvivesihana, ja naulakot pyyhkeiden ja pesuaineiden säilytystä varten.

Vilpolasta löytyy juomavesihanat. Lämmittäjä myy juomia ja makkaraa grillattavaksi. Grillissä voi myös grillata omia makkaroita, mutta hygieniasyistä ei muuta syötävää, esim kalaa tai pihviä jne.

Suosittelemme käyttämään päähinettä joka suojaa kuumalta saunassa ja kylmältä avannossa. Suosittelemme myös saunatossuja tai muita jalkineita. Lämmittäjän kopin edestä löytyy hyllykkö josta voi lainata tossuja jos omia ei ole mukana. Puisia peflettejä on käytettäväksi saunan oven vieressä. Jos oma pyyhe on unohtunut, voimme vuokrata sellaisen – mutta meillä ei ole mahdollisuutta säilyttää ja pestä suuria määriä pyyhkeitä päivittäin joten suosittelemme tuomaan oman pyyhkeen. Meillä ei ole vuokrattavana uima-asuja.

LÖYTÖTAVARAT

Jäikö jotain saunalle?

Soita tai lähetä tekstiviesti lämmittäjälle 050 551 7732!

Löytötavaroita säilytämme 1 kk ajan.

Pysäköinti

Asiakkaiden pysäköinti poikkeuksia lukuunottamatta tapahtuu ylhäällä olevalla pysäköintialueella.

Alhaalla on tiloja työntekijöiden pysäköintiin, sekä Invapaikat. Invapaikoille pysäköintioikeutta ei erikseen tarvitse hakea jos autossa on liikkumisesteisen pysäköintitunnus.

Aikaisemmin auton etuikkunaan laitetut pysäköintilaput eivät enää käy 1.4. 2024 alkaen.

Reittiohjeet

Kaupinojan sauna sijaitsee Näsijärven rannalla UKK-instituutin alapuolella, Kaupinrannan tuntumassa Kaupinojan Vedenpuhdistuslaitoksen vieressä. 

Paikalle pääsee kävellen ja pyörällä sekä metsäteitä että kevyen liikenteen väyliä pitkin. 

Julkisen liikenteen vuoroista lähimmäksi pääsee linjalla 11 (Petsamo) Koljontien pysäkki tai linjat 13 (Lintuhytti), 14 (Särkänniemi) ja 38 (Lentävänniemi) Ensitien pysäkki. 1 ratikan Taysin pysäkiltä ei myöskään ole mahdottoman pitkä kävelymatka.