Muutos Kaupinojan pysäköintisääntöihin 1.4.2024 alkaen/ Change of parking rules from 1.4.204 on

Aikaisemmin auton etuikkunaan laitetut pysäköintilaput eivät enää käy 1.4. alkaen.

Pysyvää pysäköintilupaa varten ajoneuvon rekisterinumero tulee jatkossa ilmoittaa etukäteen sähköpostiosoitteeseen esko.jalanto@gmail.com. Jos kuulut henkilöihin joilla on oikeus pysäköintilupaan, olethan siis yhteydessä Eskoon jotta lupasi on kunnossa myös 1.4. alkaen. / Notify Esko Jalanto if you are entitled to a parking permit, send your register number to the email address.

Kertaluontoiset tupa-asiakkaiden luvat tai muut väliaikaiset luvat kirjataan järjestelmään vuorossa olevan lämmittäjän (tai tupavastaavan) toimesta. Eli tupa-asiakkaat sopikaa tupavastaavan kanssa jos tarvitsette pysäköintilupaa.
People renting Takkatupa: please notify the Tupavastaava Simo Mäkelä or the staff at sauna if you need a temporary parking permit.

Luvat pysäköintiin myöntää Tampereen Talviuimarit ry. Invapaikoille pysäköintioikeutta ei erikseen tarvitse hakea jos autossa on liikkumisesteisen pysäköintitunnus.

Pysäköinnin valvonnasta vastaa Aimo Park, jolla on oikeus määrätä valvontamaksu, jonka suuruus on enintään kunnallisen pysäköintivirhemaksun verran.

Piha-alueilla ja pelastusteillä eli Kaupinojan saunan piha-alueella pysäköinti on kielletty lukuun ottamatta lyhytkestoista lastaamista ja lastin purkua (max 15 min). Kuljettajan pitää kuitenkin pysytellä autonsa välittömässä läheisyydessä. Kun lasti on purettu, tulee auto pysäköidä välittömästi sallitulle paikalle.