Takkatupa

Takkatupa

Kokouksiin, illanviettoihin tai juhlatilaisuuksiin

Tilat

Kaupinojan saunan yhteydessä on Takkatupa eli Sepon tupa, jota voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Tuvassa on nimensä mukaisesti avotakka, kodikkaat pirttipöydät sekä keittiö kokous- tai juhlaväen muonittamiseksi. Kaapeista löytyy astiastot 60 hengelle, mutta pöytäliinat tarvitsee tuoda itse. Lisäksi löytyy nykyaikaiset AV-välineet kokousten pitäjille.

Tuvan voi vuokrata joko koko päiväksi tai tuntitaksalla. Pe – La ei tuntivuokrauksia. Jos haluaa, voi tuvan kanssa vuokrata sen yhteyteen rakennetun pienen sähkösaunan. Sisään mahtuu 6-8 henkeä kerrallaan. Saunan vuokra on 60 €. Pelkkää pikkusaunaa ei erikseen vuokrata.

Jos haluaa tuvan kanssa käyttöönsä ison saunan, se on vuokrattavissa julkisen aukiolon päätyttyä klo 19/21 – 24 välisenä aikana. Vuokra on tuolloin 150 € tunnilta, sillä saunan lämmittäminen tulee olemaan ammattilaisen työtä, ja paikalla on siis oltava lämittäjä saunaa varten. Saunaan pääsee, kun lämmittäjä on tarkastanut tilat ja antaa siihen luvan. Pelkkää saunaa ei erikseen vuokrata.

Tupaa vuokrataan vain klo 9 – 24.

Huom! Tupaa ei vuokrata kaupallisiin tilaisuuksiin eikä sitä saa edelleenvuokrata. Maksimi henkilömäärä on 60. Tampereen Talviuimarit pidättää itsellään oikeuden perua varauksen, mikäli on aihetta epäillä tilan väärinkäyttöä.
Takkatupa

Vuokraaminen

Yhteyshenkilö Marinka Mäkelä p. 040 587 1999 arkisin klo 10 – 16 tai sähköposti marinka.makela(at)gmail.com

Varauskalenteri – tarkista milloin on vapaata.

Tuvasta huolehtiminen

Tuvasta on lähtiessä vietävä sinne tuodut tavarat, sekä siivottava jälkensä. Siivottomasta tuvasta ja tiloista peritään siivouskorvaus. Vuokraajan on lähtiessään saunan aukioloajan ulkopuolellla soitettava vartiontiliikkeeseen ja sulkea ovet. Sen jälkeen voi poistua. Mikäli vartiointiliikettä ei ole soitettu paikalle peritään sulkemiskorvaus. Ethän säädä Av-välineitä manuaalisesti, käytä kaukosäädintä.

Huom: muistathan lajitella biojätteen sille kuuluvaan roskikseen! Tuvan keittiössä on erikseen roskis biojätteelle ja muulle jätteelle.

Hinnasto

Tupa Su – To, koko päivä 300 €
Tupa Su – To, tunti 70 €
Tupa Pe – La, koko päivä 450 €
Sähkösaunan vuokra 60 €
Ison saunan vuokra tunti 150€
Siivouskorvaus tunti 100 €

Peruutusmaksu kahta viikkoa ennen 0 €, 2 – 1 vk ennen 50%, 1 vk – 0 vrk 100% varauksen hinnasta.

Tervetuloa viihtymään tupaamme! Jätäthän sen viihtyisänä myös jälkeesi!