Takkatupa

Takkatupa

Kokouksiin, illanviettoihin tai juhlatilaisuuksiin

 Tilat

Kaupinojan saunan yhteydessä on Takkatupa eli Sepon tupa, jota voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Tuvassa on nimensä mukaisesti avotakka, kodikkaat pirttipöydät sekä keittiö kokous- tai juhlaväen muonittamiseksi. Kaapeista löytyy astiastot 60 hengelle, mutta pöytäliinat tarvitsee tuoda itse. Lisäksi löytyy nykyaikaiset AV-välineet kokousten pitäjille.

Tuvan voi vuokrata vain koko päiväksi (väh 5 tuntia) kerrallaan. Jos haluaa, voi tuvan kanssa vuokrata sen yhteyteen rakennetun pienen sähkösaunan. Sisään mahtuu 6-8 henkeä kerrallaan. Saunan vuokra on 80 €/ 4 tuntia. Ilmoita varatessasi milloin haluat saunan olevan lämmitettynä. Pelkkää pikkusaunaa ei erikseen vuokrata.

Keäsaikaan voi vuokrata käyttöön pienen sähkögrillin 10€.

Tupaa vuokrataan vain klo 9 – 24.

 

Huom! Tupaa ei vuokrata kaupallisiin tilaisuuksiin eikä sitä saa edelleenvuokrata. Maksimi henkilömäärä on 60. Tampereen Talviuimarit pidättää itsellään oikeuden perua varauksen, mikäli on aihetta epäillä tilan väärinkäyttöä.
Takkatupa

Vuokraaminen

Tupavastaava Simo Mäkelä p. 040 587 1999 arkisin klo 10 – 16 tai sähköposti simo.tapani(at)gmail.com.

Varauksen voi taas tehdä varauslomakkeella. Täytä lomake huolellisesti ja muista postiosoite laskua varten – voimme lähettää laskun sähköpostiisi mutta laskutusjärjestelmä tarvitsee osoitteen.

Varauskalenteri – tarkista milloin on vapaata.

Tuvasta huolehtiminen

Tuvasta on lähtiessä vietävä sinne tuodut tavarat, sekä siivottava jälkensä. Siivottomasta tuvasta ja tiloista peritään siivouskorvaus. Roskat jätetään suljetuissa jätesäkeissä eteiseen, saunan työntekijä vie ne aamulla. Vuokraajan on lähtiessään tarkistettava huolella että ovet ja ikkunat tulevat kiinni.

Ethän säädä Av-välineitä manuaalisesti, käytä kaukosäädintä.

Huom: muistathan lajitella biojätteen sille kuuluvaan roskikseen! Tuvan keittiössä on erikseen roskis biojätteelle ja muulle jätteelle.

Hinnasto

Huom: verottajan päätöksellä tupavuokrasta ei suoriteta ALV.tä eli sitä ei hintoihin sisälly.

Tupa Su – To, koko päivä 300 €
Tupa Pe – La, koko päivä 500 €
Sähkösaunan vuokra 4 tuntia 80 €
Pieni sähkögrilli  kesäaikaan                                                                               10€
Siivouskorvaus tunti 100 €

Peruutusmaksu kahta viikkoa ennen 0 €, 2 – 1 vk ennen 50%, 1 vk – 0 vrk 100% varauksen hinnasta.

Tervetuloa viihtymään tupaamme! Jätäthän sen viihtyisänä myös jälkeesi!