Talkoot

Talkoot

Talkoita Kaupinojalla

 

Tampereen Talviuimarit ylläpitää Kaupinojan saunaa monenlaisten talkoiden avulla. Ainostaan saunan lämmittäjät ovat palkkaa nauttivia työntekijöitä.

Kuukausittaisissa puutalkoissa tehdään ja pinotaan puita. Talkoot järjestetään yleensä lauantaisin ja niistä ilmoitetaan erikseen sekä nettisivuilla että saunalla. Puutalkoot alkavat jollei toisin mainita klo 8.
Talkoolaisille ruoka ja kahvit + sauna.

Talviuimarit tekevät muitakin huoltotöitä ja remppahommia talkoina. Esimerkiksi kiuaskivet vaihdetaan kerran kuussa, kuukauden toinen tiistai, joka on saunan huoltopäivä. Jos kiinnostaisi olla mukana tiedustele hallituksen talkoovastaavalta Timo Kortteistolta.

 Myös talviuintitapahtumat kuten Kaupin Kuohut syksyisin ja Pirkanmaan Talviuintitapahtuma keväisin toteutetaan talkoovoimin. Ilmoittautumiset, ajanotto, tulospalvelu ja kisaajien avustaminen jne tehdään talkootöinä. Mukaan pääsee kääntymällä kilpatoimikunnan jäsenten puoleen, esim Mika Pöyhölä tai Tiina Nummi.

Tiinalle voit myös ilmoittautua jos haluat mukaan soppajoukkoihin jotka vastaavat talkoolaisten ja tapahtumien ruokatarjoilusta.

 

 


 

Tervetuloa iloiseen joukkoon!